Vaeltava Donkkis eli rastirata ulkona toteutetaan koronarajoitusten puitteissa Sumiaisissa pe 7.5. klo 17.30-20 sekä Äänekoskella la 22.5. klo 14.30-17. Rata on suunniteltu alakouluikäisille, mutta myös perheen pienimmät ovat tervetulleita mukaan vanhempineen. Perhekunnittain tai pienissä ryhmissä kierretään rata. Rasteilla opetusta, musiikkia, kisailua, herkuttelua ym.

Sumiainen 7.5.
Aloitus Seurakuntakodin (Kuoppatie 2) pihan keinujen luota. Sieltä ryhmät ohjataan rasteille. Rastit kierretäään järjestyksessä ja alueelta tulee poistua oman kierroksen tultua täyteen, jotta 20 hengen kokoontumisrajoitusta voidaan noudattaa. Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot: Juniorityöntekijä Soile Tourunen, 050 563 2888

Mikä on Donkkis Big Night?

DBN on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta, jossa on kolme eri osiota. Iltoja järjestetään eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisseurakuntien ja vapaaehtoisten kanssa.

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.

2. Toimintaosuudessa on hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala tai nyyttärit.

3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Kuva: Donkki.net

Share This