Raamattu rakkaaksi – evankeliumi kaikille

Kutsumuksemme on olla luterilainen lähetysherätysliike. Olemme olemassa siksi, että evankeliumi tulisi viedyksi kaikille ihmisille ja kansoille. Luotamme Raamattuun ja haluamme elää uskollisesti sen mukaan. Luemme, opetamme ja julistamme sitä ahkerasti.

Teemme työtämme siksi, että Jumalan sana synnyttäisi henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Kristukseen. Kaipaamme aitoa herätystä, jossa näemme ja koemme, mitä on olla syntinen ja vanhurskautettu Pyhän Jumalan edessä. Elämme armosta, joka antaa meille rohkeutta toimia lähimmäisemme ja Jumalan valtakunnan parhaaksi. Elämme päivittäisessä parannuksessa.

Rakennamme yhdessä hengellistä kotia, jossa uskovat voivat kasvaa tasapainoisiksi kristityiksi. Rohkaisemme ja varustamme toisiamme palvelemaan lähipiirissä ja koko maailmassa kunkin saamilla lahjoilla. Osoitamme Kristuksen rakkautta sanoin ja teoin. Muuttuvassa maailmassa haluamme kehittää työtapojamme. Opettelemme tuomaan kristinuskon totuudet tähän aikaan mahdollisimman selkeästi ja kirkkaasti.

Teemme yhteistyötä näkymme ja uskomme mukaisesti. Kuljemme vainottujen kristittyjen rinnalla. Yhdessä muiden kristittyjen kanssa tahdomme kantaa Kristuksen ristiä.

”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” ( Joh.3:16 )

Kuva: Unsplash/Hugo Fergusson
Share This