Eväsleipä 1.6. Yltäkylläinen elämä

1.6.2024

YLTÄKYLLÄINEN ELÄMÄ
Raamatustamme löydämme tien oikeaan suuntaan. Mitä nuorempana annamme elämän Jumalalle, sen ihanampi ja täyteläisempi on koko elämä. Näin meillä on koko elämä aikaa oppia tuntemaan Taivaallinen Isämme ja Hänen suunnitelmansa meitä kohtaan.

Simeon odotti ja odotti ja viimein hän näki Messiaan Vapahtajan, Jeesuksen. Hän otti lapsen käsivarsilleen, ylisti Jumalaa ja sanoi: Herra, nyt sinä annat palvelijasi rauhassa lähteä, niin kuin olet luvannut. Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut: valon, joka koittaa pakanakansoille, kirkkauden, joka loistaa kansallesi Israelille. Luukas 2:28

Tämä pieni lapsi varttui ja toteutti Isän tahdon. Hän kertoi Isän rakkauden meitä kohtaan ja sovitti ristillä syntimme. Jeesus nousi kuolleista ja meni taivaaseen ja näin Pyhä Henki vuodatettiin. Tämän kaikki opetuslapset saivat nähdä ja kokea. He saivat Pyhän Hengen voiman ja lähtivät liikkeelle. Ja näin kristillinen seurakunta syntyi. Meidän ei siis tarvitse enää odottaa Simeonin lailla. Me saamme juhlia opetuslasten tavoin iloiten Herran ylösnousemusta ja voittoa kuolemasta ja suunnata katseemme uuteen elämään Taivaassa. Kun Kristus palaa takaisin, meistä tulee hänen kirkastetun ruumiinsa kaltaisia. Suuri Taivaallinen Juhla on siis edessämme.

Jeesus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti. Johanneksen evankeliumissa luvussa 10:10 Hän lupaa yltäkylläistä elämää. Annetaan siis Pyhän Hengen johtaa ja rohkaista meitä.

-Harri

Share This