Eväsleipä 1.5. Jeesus on tie, totuus ja elämä

1.5.2024

Jeesus on tie, totuus ja elämä.
Je
esus on avannut tien Isän luo oman ruumiinsa, ristin kuoleman kautta. Hänen haavojensa kautta olemme parantuneet ja uskomalla Häneen saamme iankaikkisen elämän. Jeesus tulee lukittujen ovienkin läpi. Epäilevä Tuomas sai nähdä ylösnousseen Jeesuksen ja hän uskoi. Jeesus näytti kätensä ja kylkensä ja sitten Tuomas huutaa: ”Minun vapahtajani ja mestarini”. Jeesus antaa rauhan tänäkin päivänä. Ahdistukset ja koettelemukset kuuluvat elämäämme. Niiden keskelllä Jeesus antaa tulevaisuuden ja toivon. Hän sanoo: ”Olen pu­hu­nut teil­le tä­män, jot­ta teil­lä oli­si mi­nus­sa rau­ha. Maa­il­mas­sa te olet­te ah­taal­la, mut­ta py­sy­kää roh­kei­na: minä olen voit­ta­nut maa­il­man”. Joh. 16:33.

Mitä pimeämpää maailmassa on ja mitä enempi Hänen valonsa ja vaikutuksensa saa kasvaa elämässämme sitä kirkkaammin Kristuksen valo voi keskellämme loistaa.

-Harri

Share This