Eväsleipä 1.4. Pääsiäinen

2.4.2024

Pääsiäinen
Voiko olla ihanampaa ja ihmeellisempää asiaa missään milloinkaan, kuin mitä pääsiäisenä tapahtui. ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen vaan saisi iankaikkisen elämän.” Pääsiäisenä se tapahtui, että kuolema voitettiin. Koko maailman synti kannettiin yhden viattoman harteilla. Hän kuoli, ettei sinun tarvitse kuolla iankaikkisesti eroon Jumalasta. Hänessä on elämä, iankaikkinen elämä. Tämä elämän, iankaikkisen elämän, yhteys on avattu meille ja esirippu kaikkein pyhimpään reväisty auki. Jumalan lapsena saamme nauttia Isämme rakkaudesta hänen yhteydessään. Täällä maailmassa voi tuo rakkauden kokemus joskus
häilyä, mutta se on olemassa Hänessä ja Hänen Sanassaan, joka on totuus. Sitä ei voi kukaan ottaa pois. Mikään ei voi erottaa meitä Hänen rakkaudestaan. Jeesus teki sen. Hänen haavansa vuosivat verta, että sinulla on minulla on iankaikkinen rauha ja lepo Isän sylissä.

-Marianne

Share This