Eväsleipä 1.11.2024 Vanhurskauden vaikutus

1.11.2023

Vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti

Näin Jesaja kirjoittaa siitä ajasta, jolloin päällemme vuodatetaan Henki korkeudesta Jes. 32:15. Tästä Jesaja kirjoittaa luvussa 32. ”Silloin vanhurskauden hedelmä on rauha, vanhurskauden vaikutus lepo ja turvallisuus iankaikkisesti.”

Ihana ajatus! Lepo sanasta tulee mieleen, että ei ole minkäänlaista stressiä ja turvallisuus sanasta, että ei tarvitse pelätä yhtään mitään. Vanhurskaus tarkoittaa sitä, että on Jumalalle kelpaava. Pyhälle ja täydelliselle Jumalalle kelpaa vain se ihminen, jonka vanhurskaus tulee Jeesukselta Kristukselta. Jeesus sanookin:” tulkaa minun luokseni te kaikki kuormien uuvuttamat, minä annan teille levon”.

Tule Jeesuksen luo ihan sellaisena, kuin olet, hän odottaa. Hän antaa oman vanhurskautensa sinulle ja saat sydämeesi rauhan ja levon. Hän sanoo sinulle, älä pelkää.

-Marianne

Share This