Eväsleipä 1.10. Tule Pyhä Henki

4.10.2023

TULE PYHÄ HENKI

Kaikki, joita Jumalan Henki johtaa, ovat Jumalan lapsia.  Te ette ole saaneet orjuuden henkeä, joka saattaisi teidät jälleen pelon valtaan. Olette saaneet Hengen, joka antaa meille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme: »Abba! Isä!»  Henki itse todistaa yhdessä meidän henkemme kanssa, että olemme Jumalan lapsia. Mutta jos olemme lapsia, olemme myös perillisiä, Jumalan perillisiä yhdessä Kristuksen kanssa; jos kerran kärsimme yhdessä Kristuksen kanssa, pääsemme myös osalliseksi samasta kirkkaudesta kuin hän.
Paavalin kirje Room. 8:14–17.

Pyhässä Hengessä on Isä ja Poika läsnä. Pyhä Henki avaa pääsyn Jumalan lapseksi taivaan valtakuntaan. Pyhä Henki on kristityn tunnus sydämessä ja se antaa meille avaimet todistamiseen ja rohkeuden lähtemään liikkeelle. Me saamme kaivata ja rohkeasti ja turvallisesti rukoilla Pyhän Hengen täyteyttä elämäämme. Tulkoonpa hiljaa tai myrskyn lailla sanovat laulun sanatkin.
-Harri

Share This