Eväsleipä 1.8. Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi

14.8.2023

”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi”

Jos tänään mietit mitä tapahtuu syksyllä, talvella, ensi keväänä, vuoden päästä tms., ja se herättää pelkoa, ahdistusta. Viruksia, sotaa, luonnonkatastrofeja… Niin muista silloin, mitä Taivaan ja maan Luoja, Jeesus Kristus, kaiken elämän alulle panija sanoo: ”Älkää siis murehtiko huomisesta päivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet. ” Matt. 6:34. Hän rakastaa sinua ja sanoo, älä pelkää, minä olen sinun kanssasi. Tämän päivän hän haluaa kulkea kanssasi ja hän pitää huolen myös tulevista päivistä.

”Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. ” Jer. 29:11. Anna elämäsi Jeesukselle, hän antaa sinulle todellisen elämän, jossa saat rauhan ja ilon sydämeesi. Hänen lähellään saat kokea todellisen vapautuksen ahdistuksesta ja pelosta. Jeesuksessa on kaikki mitä tarvitset tänä päivänä ja tulevaisuudessa.

-Marianne

Share This