Eväsleipä 1.7. Herra on minun Paimeneni.

1.7.2023

Herra on minun paimeneni.

Daavid sanoo Psalmissa 23 näin: ”Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu”: Daavidilta ei puuttunut mitään. Kuitenkin Kuningas Saul vainosi häntä lakkaamatta. Hän eli sotaisan ja vaikean elämän. Lisäksi hänellä oli vaikeuksia oman lähipiirinsä ja perheensä kanssa. Silti Daavid jatkaa Psalmissa näin: ”Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani”, ja Psalmi päättyy näin: ”Sula hyvyys ja laupeus seuraavat minua kaiken elinaikani; ja minä saan asua Herran huoneessa päivieni loppuun asti.”

Jeesus antaa elämän ja uskon meille, hän antaa sen juuri sinulle. Meidän ei tarvitse olla suuria, emmekä useinkaan ole onnistujia. Mutta kun on unelma ja tavoite mitä kohti kulkea, se kantaa. Jeesus on luvannut auttaa, hän antaa lahjansa, ilonsa, armonsa ja rakkautensa tällä tiellä. Hän antaa tulevaisuuden ja toivon!

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Efes.1:17-19

Siunattua kesää
Harri

Share This