Eväsleipä 1.5. Jumalan Sana antaa elämän!

2.5.2023

Jumalan sana antaa elämän!

Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt! Hän on niin kuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy. Ps. 1:1–3.
Jumalan sana antaa elämän. Sitä kannattaa lukea tänäänkin. Sana on elävää ja voimakas. Siitä saa ravintoa, joka saa aikaan hedelmää ja elämää meidän elämässä. Niin kuin syömme ruokaa joka päivä, on tärkeä lukea sanaakin joka päivä. Jumala ruokkii meitä sanan kautta ja lupaa antaa kaiken muunkin mitä elämässä tarvitsemme sen myötä, kun seuraamme häntä ja hänen opetustaan

Marianne

 

Share This