Eväsleipä 1.3. Herää,sinä,joka nukut

1.3.2023

HERÄÄ, SINÄ, JOKA NUKUT!

 Herää, sinä, joka nukut, ja nouse kuolleista, niin Kristus on sinua valaiseva. Ef.5:14.

Jumala oli kutsunut Paavalin työhönsä ja hän haluaa kutsua myös meidät! Jumala on antanut meille suuren lahjan oman elämänsä, lahjansa ja rakkautensa. Paavali sanoo Ef. kirjeessä 3: 17–19 näin: ”Rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät.

Kristus on noussut kuolleista ja elää keskellämme Pyhässä Hengessä ja haluaa koskettaa jokaista meitä. Herätys Ja rakkaus Jeesukseen syntyy ensin itsestäni, kääntymyksestä Jeesuksen puoleen. Tarvitsen jotain parempaa, jotain syvällisempää, tarvitsen turvaa, rauhaa, tarvitsen syntien sovittajaa.

Matteuksen evankeliumissa luvussa 13:44 Jeesus sanoo: että Taivasten valtakunta on kuin peltoon kätketty aarre. Kun mies löysi sen, hän peitti sen uudelleen maahan, ja sitten hän iloissaan myi kaiken minkä omisti ja osti sen pellon. Se on siis jotain todella suurta ja henkilökohtaista.

Toivon että sisällä oleva kipinäsi syttyy elämässäsi. Jumala sen voi sytyttää. Uskothan sen!

Harri

 

Share This