Eväsleipä 1.11.2022 Uusi elämä

1.11.2022

Uusi elämä

”Jos olemme panneet toivomme Kristukseen ainoastaan tämän elämän ajaksi, niin olemme kaikkia muita ihmisiä surkuteltavammat.” 1 Kor. 15:19. Elämme sellaisia aikoja, jolloin on tärkeä miettiä miten käytämme aikamme. Älkääkä mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.” Room. 12:2.

Jos ajatellaan päinvastoin, niin oivallinen tapa mukautua tämän maailmanajan mukaan on katsella televisiosarjoja ja surffailla netissä. Hyvä tapa rentoutua ja unohtaa maailman murheet. Vai onko? Tämä kroppa tykkää kyllä ja on tyytyväinen ja rentoutuukin. Mutta onko sen aika nyt? Kiperä kysymys.

Jeesus sanoo: Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.” Matt. 11:28. Hyvä periaate ja sitä voi joskus mietiskelläkin. Vai voisiko se olla koko elämä?  Armosta me olemme pelastettuja, uskon kautta Jeesukseen. Nämäkin pohdinnat on hyvä jättää Taivaan Isälle. Ristin juurelta on hyvä lähteä uuteen päivään Jeesuksen kanssa. ”mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.” Jes. 40:31

Marianne

Share This