Eväsleipä 1.8.2022: Koettelemusten keskellä

1.8.2022

KOETTELEMUSTEN KESKELLÄ!

Autuas se, joka koettelemuksessa kestää. Sen kestettyään hän on saava voitonseppeleeksi elämän. Jumala on sen luvannut niille, jotka häntä rakastavat. Jaak. 1:12.

Koettelemus saattaa joskus osua voimakkaasti omaan elämään. Kiusaukset ja koettelemukset eivät kuitenkaan tule Jumalalta. Jumala on kuitenkin sallinut sen ja päästää niistä myös vapaaksi ajallaan. On tärkeätä pysyä Jumalan sanan äärellä. Jumala haluaa vetää meidät lähelleen Jeesuksen jalkojen juureen ristin äärelle rukoilemaan ja kuulemaan hänen äänensä. Hän on luvannut auttaa ja Hän auttaa. Kestettyämme voimistumme yhä enemmän. Langenneelle kiusatulle; Hän antaa armon, kun tunnustamme syntimme ja anomme niitä anteeksi. Sairauden tai jonkin muun suuren kärsimyksen tai ahdistuksen keskellä saattaa armo ja Jumalan hyvyys kuitenkin hämärtyä.  Silloinkin on hyvä muistaa, ettei Jeesus kristus ole luvannut helppoa elämää myöskään kristityille.

”Monen ahdistuksen kautta meidän pitää menemän sisälle Jumalan valtakuntaan” At.teot 14:22

Jumala on antanut meille tulevaisuuden ja toivon. Hän on avannut tien Taivaan kotiin. Hän on vuodattanut Pyhän henkensä omilleen. Pyhä Henki kirkastaa kristuksen Jeesuksen ja antaa voimaa meille heikoille! Jeesus on keskellämme ja rakastaa. Hän haluaa, että kaikki tulisivat tuntemaan hänet! Annathan elämäsi tänäänkin Jeesuksen kristuksen haltuun ja jaa ilosanoma Jeesuksesta eteenpäin!

Veljeni, pitäkää pelkkänä ilona niitä monenlaisia koettelemuksia, joihin joudutte. Tehän tiedätte, että kun uskonne selviytyy koetuksesta, tämä kasvattaa teissä kestävyyttä. Ja kestävyys johtakoon täydelliseen tulokseen, jotta olisitte täydellisiä ja eheitä, ette vajaita miltään kohden. Jaak. 1:2-4

T: Harri

Share This