Eväsleipä 1.6.2022, Armo riittää

1.6.2022

ARMO RIITTÄÄ!

Jeesus täytti Jumalamme Isämme tahdon ristillä kuolemalla puolestamme. Jeesuksen Kristuksen veressä ja Hänen ylösnousemuksessaan meillä on elämä, uusi elämä. Kun olet ottanut Jeesuksen Kristuksen omaan sydämeesi Herraksi ja Vapahtajaksi, olet Jumalan lapsi. Hän hyväksyy sinut ja tekee sinusta uutta astiaa muokaten sinua hellästi. Herramme Jeesus tietää miten jokaista on kohdeltava ja rakastettava.  Armo riittää ja rakkaus Häneen päivä päivältä kasvaa. Vaikka ulkoisesti näyttäisi toista, hän ei jätä sinua. Jeesus on luvannut pitää meistä huolta joka päivä. Siihen lupaukseen saamme luottaa tänäänkin. Herra Jeesus on sama, eilen, tänään ja huomenna.  Jumalan lahjaa on se, että kaikki olemme erilaisia: tehtävineen ja lahjoineen. Jumala on luonut meidät rakastamaan lähimmäistä ja toinen toistamme.

Armolahjoja on monenlaisia, mutta henki on sama, myös palvelutehtäviä on monenlaisia, mutta Herra on sama. Jumalan voiman vaikutuksia on monenlaisia, mutta hän, joka meissä kaikissa kaiken vaikuttaa, on sama. Hän antaa Hengen ilmetä itse kussakin erityisellä tavalla, yhteiseksi hyödyksi. 1.Kor. 4–7.

Hyvää kesää sinulle!
Harri

Share This