Eväsleipä 1.5. Uskossa Jumalaan luottaen

3.5.2022

Uskossa eteenpäin Jumalaan luottaen

Vuonna 2013 nuori Amerikkalainen tyttö Jordan A. Cook sai Jumalalta tehtävän maalata taulun ukrainalaisista kansanvaelluksella. Jumala puhui 14 -vuotiaalle Jordanille, että kansan jäännös lähtisi vaellukselle ja Jumala asettaisi heidät uusiin paikkoihin. Jumala kutsuisi heidät kuten Aabrahamin lähtemään kodistaan uuteen maahan. He saisivat mennä eteenpäin luottaen Jumalaan uskossa. He saavat asettaa jalkansa kestävälle kalliolle ja heidän tiensä on selvä, kun he vain pysyvät uskon tiellä. Näin vapaasti käännettynä Jordanin ”Reaching my world” sivustolta.

Tämäkin kertoo siitä, kuinka kaikki on Jumalan tiedossa, vaikka ei näyttäisi siltä. Hän ravistelee ja kutsuu, että ihmiset heräisivät etsimään häntä. Jumala näkee edeltä ja hänen suunnitelmansa toteutuu, vaikka näyttäisi miltä. Tänäänkin saat uskoa elämäsi Jumalan käsiin ja luottaa, että Hänellä on suunnitelma, jossa saat kulkea luottaen Taivaalliseen Isään.

Marianne

Share This