3.12.2021 Kansa joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon!

3.12.2021

Kansa joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon!

Kotimme pihaan tuli tänään vierailemaan yllättäen kolme peuraa. Tyttäremme kanssa tuijotimme ja katselimme yhdessä olohuoneen ikkunasta peuroja ja peurat tuijottivat meitä. Juuri tälläisen samanlaisen kokemuksen saimme Konneveden mökillämme viime kesänä. Kauniisti ja uljaasti peurat liikkuivat valkoisessa lumen peittämässä pihamaassamme. Tunsin että nämä peurat tulivat puhumaan meille Herran rakkaudesta. Joulun Herra on jo lähellä. Samalla ne muistuttivat Pyhän Jumalan kolminaisuudesta: Isä, Poika ja Pyhä Henki.

Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valon. Niille, jotka asuvat kuoleman varjon maassa, loistaa kirkkaus. Sinä teet runsaaksi riemun, annat suuren ilon. He iloitsevat sinun edessäsi niin kuin elonkorjuun aikana iloitaan, niin kuin saaliinjaossa riemuitaan. Ikeen, joka painaa heidän hartioitaan, valjaat, jotka painavat olkapäitä, ja heidän käskijänsä sauvan sinä murskaat, niin kuin murskasit Midianin vallan. Ja kaikki taistelukenttiä tallanneet saappaat, kaikki veren tahrimat vaatteet poltetaan, ne joutuvat tulen ruoaksi. Sillä lapsi on syntynyt meille, Poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on ihmeellinen Neuvontuoja, väkevä Jumala iankaikkinen Isä, Rauhan ruhtinas. Jesaja 9:1-5

Sinä, elävä Jumala rakastat ihmistä suuresti ja rakastat myös eläimiä. Kaikki ovat sinulle kallisarvoisia. Jeesus, vapahtajani ja pelastajani, olen niin onnellinen, kun seurassa sun, matkaa saan taittaa. Ei pelkoa, eikä huolta huomisesta. Sinun voimassasi on kyllin ja sinun uskollisuutesi kantaa läpi elämän kaikkina aikoina.

Siunattua adventin aikaa ja joulurauhaa

Harri

Share This