Eväsleipä 1.11.2021, Jeesus antaa tulevaisuuden ja toivon

2.11.2021

Jeesus antaa tulevaisuuden ja toivon

Totisesti, totisesti: joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän, ottaa vastaan minut, ja joka ottaa minut vastaan, ottaa vastaan sen, joka on minut lähettänyt.” Joh.13:20.

Jumala kehottaa meitä olemaan lapsen kaltaisia. Raamatussa sanotaan kuinka Jeesus otti luokseen lapsen ja asetti hänet esikuvaksi. Hän sanoi: ”Ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, te ette pääse taivasten valtakuntaan.” Lapset ovat aitoja, eivätkä murehdi huomisesta ja elävät tässä hetkessä. Lapsen elämästä ja käyttäytymisestä onkin meille oppimista jokaiseen päivään.
Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja meille. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus kohtasi kaikenlaisia ihmisiä ja erityisesti syntisiä, heikkoja, arkoja, arvottomia, kiusattuja, sairaita, maahan poljettuja, jotka eivät mitään olleet. Ammatti ja asema, suoritukset, tehtävät, ura ja raha eivät pelasta, mutta Jeesus pelastaa. Kuitenkin Jeesus sanoo:

”Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän” (Joh.10:10).

Jeesus antaa elämään tarkoituksen ja päämäärän. Hän antaa tulevaisuuden ja toivon. Jeesus on muuttanut lukemattomien ihmisten elämän. Sen voi lukea Raamatusta ja tuota muutosta omassa elämässään todistavat tuhannet ja taas tuhannet ihmiset ympäri maailmaa tänäkin päivänä. Jeesus on lähettänyt meidät todistamaan tästä armosta ja rakastamaan lähimmäisiä Hänen nimessään.

Anteeksiantava ja laupias on Herra, hän on kärsivällinen, suuri on hänen hyvyytensä. Herra on hyvä kaikille, hän armahtaa kaikkia luotujaan.Herra, sinua ylistäkööt kaikki luotusi, uskolliset palvelijasi kiittäkööt sinua!
Julistakoot he valtakuntasi kunniaa, kertokoot mahtavista teoistasi.
Saattakoot he ihmisten tietoon Herran väkevät teot ja hänen valtakuntansa mahdin ja loiston. Sinun valtakuntasi on ikuinen, sinun herruutesi pysyy polvesta polveen. Psalmi 145:8–13.

Harri

Share This