Eväsleipä 1.9.2021 Jumalan rakkaus meitä kohtaan

11.9.2021

Jumalan rakkaus ja voima meitä kohtaan

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet, ja että hän valaisisi teidän sisäiset silmänne näkemään, millaiseen toivoon hän on meidät kutsunut, miten äärettömän rikkaan perintöosan hän antaa meille pyhien joukossa ja miten mittaamaton on hänen voimansa, joka vaikuttaa meissä uskovissa. Se on sama väkevä voima, jota hän osoitti herättäessään Kristuksen kuolleista ja asettaessaan hänet istumaan oikealle puolelleen taivaassa, ylemmäksi kaikkia valtoja, voimia ja mahteja, ylemmäksi kaikkia herruuksia, jotka mainitaan tässä ja tulevassakin maailmassa. Jumala on alistanut kaiken hänen valtaansa ja asettanut hänet kaiken yläpuolelle seurakuntansa pääksi. Efes.1:17–22

Paavali tunsi Jumalan voiman ja Hänen äärettömän rakkautensa meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa. Rukouskyynelin hän kirjoitti ja kertoi sen Efesolaisille ja meille.  Jeesus on parantajamme ja lunastajamme. Jumala on valinnut juuri sinut. Hän rakastaa ja pitää sinusta huolta. Hän vakuuttaa:” Älä pelkää poikani ja tyttäreni, minä johdatan, minä kuljetan, minä annan anteeksi. Kun käännyt puoleeni, minä käännyn sinun puoleesi ja johdatan sinua”. Jeesuksen ristin äärellä saamme levätä. Hän pitää meistä huolen eivätkä ahdistukset ja vastoinkäymiset ole silloin ylivoimaisia.

”Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole”. Matt: 11:22

Harri

Share This