Eväsleipä 1.5.2021 – Hän pitää sinusta huolen

4.5.2021

Eväsleipä 1.5.2021 – Hän pitää sinusta huolen

Käyttäytymishäiriöitä, nukuttuja päiviä, valvottuja öitä…. Ja sä käännyt Luojasi puoleen: sillä Hän pitää sinusta huolen.” Näin sanailee rouhealla tyylillään Terapia-yhtye.

Mitä se on, että heitän kaikki murheeni Hänen kannettavakseen?
Mitä se on, että luotan siihen, että Hän pitää minusta huolen?

Aika usein minulla on tarve varmistella asioita ja yrittää kovasti pitää kaikki langat omissa käsissä. Uskostakin meinaa tulla suoritus ja yritys parannella itseään ja kelvata Jumalalle. Ja sitten Jumala ravistelee minua taas huomaamaan miten olen ajautumassa harhaan. Mitä Jumala minulta odottaa? “Uskollisuutta minä vaadin, en uhrimenoja, Jumalan tuntemista, en polttouhreja.” Hoosea 6:6. Kaikella yrittämiselläni en voi varmistella Jumalalle kelpaamista. Uhri on jo annettu, kaikki on täytetty puolestani.

Kun elämä menee välillä hankalaksi, kun tuntuu ettet täytä mitään mittaa, muistuta itseäsi, että Jumalalla on kaikki langat käsissään ja järjestyksessä, vaikka itsestä tuntuu, että koko vyyhti on menossa solmuun. Anna Jumalalle kaikki, koko sekasotku. Tunnusta, ettet pärjää itse. Sano Herralle: “Ota nämä sanat, joilla satutan. Ota nämä typerät ajatukset. Ota tämä huolehtiminen ja murhe, joka mustaa mieleni. Ota kaikki. Anna minun, Herra, tänään olla kedon kukka, joka ottaa vastaan sinun lämpösi ja valosi. Anna minun olla taivaan lintu, joka iloissaan kaartelee taivaalla laulaen sinun kunniaksesi. Täytä minun sydämeni Sinun rakkaudellasi, jotta voisin tänään elää sinun kunniaksesi ja lähimmäiseni parhaaksi.”

Siunausta päivääsi!

Soile

Share This