Eväsleipä 1.4.2021 – Katse Jeesukseen

1.4.2021

Katse Jeesukseen

Me tiedämme, että kaikki koituu niiden parhaaksi, jotka rakastavat Jumalaa ja jotka hän on suunnitelmansa mukaisesti kutsunut omikseen. Ne, jotka hän edeltä käsin on valinnut, hän on myös edeltä määrännyt oman Poikansa kaltaisiksi, niin että hänen Poikansa olisi esikoinen suuressa veljesjoukossa. Room. 8:9-10
Paavali jatkaa Roomalaiskirjeessä luvussa 8:38-39 näin:
Olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, eivät enkelit, eivät henkivallat, ei mikään nykyinen eikä mikään tuleva eivätkä mitkään voimat, ei korkeus eikä syvyys, ei mikään luotu voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta, joka on tullut ilmi Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.

Jeesus kulki kärsimyksen tietä kantaen ristiään. Jokainen meistäkin joutuu kantamaan ristiänsä. Matkallamme saatamme väsyä erilaisten paineiden ja taakkojen alle. Jeesus Jumalan poikakin väsyi. Ristin paino ja pituus sekä matka minkä kuljemme, on jokaisella jokseenkin erilainen. Jeesuksen rakkaus ulottuu kuitenkin meihin jokaiseen samalla tavalla. Meidän on kiinnitettävä katse Jeesukseen ja ristiin ja turvattava Hänen sovitustyöhönsä. Jeesus nousi kuolleista ja lahjoitti Pyhän henkensä jokaiselle, joka uskoo Häneen. Hän antoi voiman, seurakunnan ja toinen toisemme tueksi matkallemme. Jeesus on kanssamme ja johdattaa elämäämme. Annetaan hänen johtaa, rakastaa ja koskettaa tänäänkin. Hän itse lupaa sanassaan pitävänsä huolta jokaisesta meistä,
minusta ja sinusta.

Pilvimuurista valo välähtää.
Pilvimuurista valo välähtää.
Läpi lukkojenkin
Herra Jeesus tulla voi.
Kuolleista noussut Hän on.

Siunattua pääsiäistä – Jeesus elää!

Harri

Share This