Eväsleipä 1.2.2021 – Jeesuksen seurassa

1.2.2021

”Ei luvannut helppoa elämää Jeesus omilleen. Sen läpi joudut kulkemaan vaan yksin et sitä tee”, lauloi aikoinaan Pro Fide. Ja näinhän se on. Jokaisella meistä on ristinsä kannettavana. Täällä synnin ja kuoleman maassa joudumme kohtaamaan monta murhetta.
Jeesus sanoo: ”Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien uuvuttamat. Minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni harteillenne ja katsokaa minua: minä olen sydämeltäni lempeä ja nöyrä. Näin teidän sielunne löytää levon. Minun ikeeni on hyvä kantaa ja minun kuormani on kevyt.” Matt 11:28-30. Jeesus on luvannut olla kanssamme kaikki päivät maailman loppuun saakka. Hänen seurassaan joudumme maailmassa usein ahtaalle, mutta se ei merkitse mitään sen ilon ja vapauden rinnalla, jonka usko Jeesuksen sovitustyöhön saa pulppuamaan sydämessä.

Siunausta päivääsi!

Soile

Share This